Brugerbetingelser

bobeo tjenesten er udbudt af Onlinebrand ApS. Dog vil selskabet og tjenesten blive betegnet som ”bobeo” i det følgende.
Besøgende, brugere eller andre der på anden måde tilgår eller benytter bobeo, vil i det følgende blive betegnet som ”Brugeren”.
Ved at tilgå eller bruge bobeo, acceptere du at være bundet af disse vilkår og betingelser, uanset om du er registreret bruger af bobeo.

1. Deling

a. Alt indhold der bliver sendt til bobeo, herunder men ikke begrænset til: billeder, kommentar eller andre materialer eller andet der bliver gjort tilgængelig på bobeo, herunder alle intellektuelle ejendomsrettigheder vil blive betegnet som ”Brugerindhold”. Brugeren beholder alle sine rettigheder til Brugerindhold der er sendt til bobeo.

b. Ved alt Brugerindhold der er sendt til bobeo giver Brugeren, bobeo en ikke-eksklusiv, royalty-fri, overførbar, underlicenseres, verdensomspændende licens til at bruge, vise, reproducere, ændre, omflytte og distribuere Brugerindhold på bobeo, med henblik på drift og levering af tjenesten samt markedsføring.

c. Efter opsigelse eller deaktivering af Brugerens konto, eller hvis Brugeren fjerner indhold fra sin konto, kan bobeo beholde Brugerindhold, i en kommercielt rimelig periode for backup, arkivering eller revisions formål. Endvidere forbeholder bobeo sig retten til at fastholde og forsætte med at vise, reproducer, ændre, omflytte og distribuere enhver del af Brugerens Brugerindhold som Brugeren har indsendt til offentlige eller halvoffentlige områder af bobeo.

d. bobeo forbeholder sig retten til, men er ikke forpligtet til, at fjerne Brugerindhold fra bobeo som overtræder disse betingelser og vilkår.

e. Ved indsendelse af Brugerindhold til bobeo, acceptere Brugeren at enhver Brugerindhold der er sendt til bobeo, ikke og vil ikke krænke nogen eller krænke rettigheder tilhørende en tredjepart, herunder med ikke begrænset til alle intellektuelle ejendomsrettigheder, reklame rettigheder eller retten til privatlivets fred.

f. Når der refereres til ”intellektuelle ejendomsrettigheder” i disse vilkår menes der alle patentrettigheder, ophavsret, moralske rettigheder, retten til offentliggørelse, varemærke, vareudstyr og service varemærkerettigheder (og tilhørende goodwill), handels hemmelige rettigheder, og alle andre immaterielle rettigheder og ejendomsrettigheder, som kan findes nu eller kommer i eksistens, og alle ansøgninger om nogen af disse rettigheder og registreringer, fornyelser og udvidelser af enhver af disse rettigheder, i hvert enkelt tilfælde i henhold til lovgivningen i nogen stat, land, territorium eller en anden jurisdiktion.

2. Tredjepart links til websteder og tjenester.

bobeo påtager sig intet ansvar for tredjeparts websteder, information, materialer, produkter eller tjenester. Hvis Brugeren har adgang til enhver tredjeparts websted, service eller indhold fra bobeo, gøres dette på egen risiko, og Brugeren acceptere, at bobeo ikke kan blive holdt til ansvar hverken moralsk, juridisk eller i nogen anden form, for følgerne af brug af eller adgang til tredjeparts websted, service eller indhold.

3. Tilslutning med tredjepart-tjeneste

Ved tilslutning til bobeo med en tredjeparts-tjeneste (f.eks Facebook), giver Brugeren bobeo tilladelse til at få adgang til og bruge Brugerens oplysninger fra denne tjeneste, som er tilladt af denne tjeneste, og at gemme Brugerens log-in legitimationsoplysninger til denne tjeneste.

4. Skadeserstatning

Brugeren accepterer at skadesløsholde bobeo og dets ledelse, direktører, ejer, medarbejder og agenter, fra og mod ethvert krav, sagsanlæg, retssager, tvister, krav, forpligtelser, skader, tab, omkostninger og udgifter, herunder men ikke begrænset til juridiske og regnskabsmæssige gebyr (herunder omkostninger til forsvar af krav, godtgørelse eller retssager anlagt af tredjepart) der udspringer af eller på nogen måde relaterer til Brugerens adgang til eller brug af bobeo, Brugerens Brugerindhold eller Brugerens overtrædelse af nogen af disse vilkår.

5. Forbehold

bobeo påtager sig intet ansvar for Brugerindhold som Brugeren eller nogen anden eller tredjepart sender over bobeo. Brugeren er alene ansvarlig for Brugerindhold og konsekvenserne af udstationering eller offentliggørelse af dette, og Brugeren accepterer at bobeo kun handler som passiv kanal.
Brugeren forstår og accepterer, at vedkommende kan blive eksponeret for Brugerindhold, der er ukorrekte, stødende, upassende for børn, eller på anden måde uegnet til Brugerens formål.

6. Ansvarsbegrænsning

Brugeren anerkender og accepterer, af det omfang loven tillader det, at den fulde risiko som følge af Brugerens adgang til og brug af tjenesteydelser, bobeo indhold og Brugerindhold, stadig er på eget ansvar og risiko. Brugeren accepterer, at hverken bobeo eller anden part involveret i udvikling, fremstilling, eller levering af tjenester vil være ansvarlig for nogen hændelige, specielle, strafbare eller følgeskader, herunder tab af fortjeneste, tab af date, tab af goodwill, afbrydelse af bobeo, skade på computer, systemfejl, omkostninger af erstatningsprodukter eller tjenester, som følge af eller relateret til disse vilkår eller fra tjenesterne, eller brug af bobeo eller Brugerindhold.

Brugerbetingelserne kan til en hver tid ændres, Sidst ændret d.29-03-2012


© Copyright 2018 - bobeo.dk ejes og drives af webbureau onlineBRAND ApS